TORSDAGSFILM

Et koncept for alle der har mulighed for en hyggestund i formiddagstimerne, og der er ganske enkelt film hver torsdag formiddag kl. 10:00. (Dog ikke i sommerperioderne).

Vi viser her den af aftenrepetoriets bredeste/populæreste film. 

Billetprisen er 65 kr. (Kan være forøjet ved forlænget spilletid eller helaftensfilm).
Det er ikke muligt at bestille plads til Torsdagsfilm, bare mød op - vi åbner dørene kl. 9:30.

Skoleklasser eller andre grupper er selvfølgelig også hjerteligt velkomne.

torsdagsfilm 7. Oktober

No Time to Die_poster
No Time to Die
I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.
Billetter
Margrete den Første_poster
Margrete den Første
Året er 1402, og en kvinde står i spidsen for et nyt nordisk stor-rige. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, kong Erik. Unionen er omgivet af fjender, og Margrete I planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske prinsesse Philippa. En alliance med England vil kunne styrke Kalmarunionen og sikre den mod angreb. Men en konspiration er undervejs, som sætter Margrete i et umuli...
Mere info

torsdagsfilm 14. Oktober

Margrete den første

Storslået og ufortalt drama om Margrete med Trine Dyrholm i rollen som Nordens dronning
Året er 1402, og en kvinde står i spidsen for et nyt nordisk storrige. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, kong Erik. Unionen er omgivet af fjender, og Margrete planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske prinsesse Philippa. En alliance med England vil kunne styrke Kalmarunionen og sikre den mod angreb. Men en konspiration er undervejs, som sætter Margrete i et umuligt dilemma, der kan koste hende alt.
Instruktør Charlotte Sieling har samlet et hold af Nordens dygtigste skuespillere og filmfolk for at skabe en på alle måder imponerende flot storfilm. ’Margrete den Første’ er en spændende historisk film inspireret af virkelige begivenheder om en kvinde, der skabte noget stort med enorme konsekvenser for sit liv og sine nærmeste. Charlotte Sieling har tidligere instrueret ’Mesteren’ og flere afsnit af populære TV-serier som ’Krøniken’, ’Broen’, ’Forbrydelsen’, 'Borgen' og senest i udlandet et afsnit af ’Homeland’.

torsdag 21. Oktober - efterårsferie. ingen torsdagsfilm.

torsdagsfilm 28. Oktober

Skyggen i mit øje

Gribende og intens 2. verdenskrigsfortælling af Ole Bornedal.

Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra – på den anden side af Nordsøen – forbereder britiske piloter fra Royal Air Force sig til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen …
Fejlbombardementet på Den Franske Skole er en af de største tragedier i nyere dansk historie. Filmen behandler et vigtigt stykke danmarkshistorie, ikke kun for ofrene og deres familier, men også for alle de overlevende, som mange år efter stadig lever med mindet om den dag. Ole Bornedal er en af dansk films
mest markante filminstruktører, der slog sit navn fast med ’Nattevagten’ og den populære TV-serie ’Charlot og Charlotte’. Senest har han instrueret filmene ’Dræberne fra Nibe’ og ’Så længe jeg lever’.